Wednesday, March 25, 2015


Ділитись щастям...

Я переконана в тому, що радістю, гарним настроєм і щастям потрібно ділитись, щоб передавати іншим свої позитивні емоції і заряджати їх позитивним настроєм. Адже, даруючи тепло ближньому, ми заряджаємося самі. 

Одна з наших радостей - це наш синочок, якому вже майже 8 місяців і який не дає нам сумувати з самого ранку кожного дня, стоячи у ліжечку і розкачуючись у ньому. А його посмішка прокидає нас настільки, що ні про який сон вже і мови бути не може :) 


Буквально два тижні тому він почав повзати вже з більшою впевненістю. А тиждень тому - вже вставати на ніжки біля предмету, до якого підповз: чи то шафа, чи то табуретка, стілець і т.д. І зізнаємось, вже не раз прикладали лід йому до чола, щоб не було гулі :) 
Хочу поділитись з вами нашим черговим досягненням Андрійка - відео, як він повзає.


Розкажу трошки, як навчила його ставати на ніжки. Зробила це всього один раз, коли він повинен був лягати спатки в обід. Він стояв на колінках у ліжечкові і я вирішила показати як потрібно ставати на ніжки. Одну за одною підняла його нозі з колінок, при цьому коментуючи йому все :) Після цього поклала його гарно і виходячи з кімнати сказала, що потрібно спатки (він гарно саменький засинає з 3-ох місяців). Яким було моє здивування, коли я зайшла до кімнати через 10 хвилин і він стояв, щиро посміхаючись і радіючи, що він стоїть! Після цього, як тільки він прокидається, постійно в такому положенні пересувається в ліжечкові :) 


Насправді, я б говорила і розказувала про наше маля безупинно :) Діти - це велика радість, і відповідальність за їх виховання і піклування про них - це найдорогоцінніший подарунок неба. Без сумнівів можу сказати, що народивши дитинку, усвідомлюєш, все, що приносило щастя до народження дитини, не зрівняється зі щастям бути матір'ю.



Бо тіснішого зв'язку ніж матері і дитини - немає :)