Thursday, July 28, 2016

Greece, 2016




Ще у 2013 заіскрилася любов до цієї неповторної країни! Це була перша країна, в яку ми подорожували, розпочавши шлях щасливого подружжя; незабутні миті, прекрасний острів Санторіні, неймовірний захід сонця, щирі і такі прості люди, круті скелі, могутні хвилі, непоборний вітер, під який як в танці можете парити по узбережжю; червоний і чорний пляжі, які просто must see, чарівні будиночки з синіми куполами, прапори на кожному з них, смачнюча кухня, чистюсіньке море.... Все було ідеально і ніколи не забудеться!
І ми знову тут, втрьох, з синочком, з нашим Андрійком! І знову в захваті, і знову під впливом натхнення і з купою вражень! :) 

Мені як творчій емоційній особі дуже важливо змінювати обстановку, щоб надихатися і знаходити наснагу для творення, для розвитку і поривів.
І цього разу, сидячи вже в літаку до України, я мрію про наступну поїздку, в яку подамося з моїми хлопцями!
Подорожі відкривають очі, дають розуміння того, до чого ми можемо прагнути і цінувати те, що у нас вже є.  Так ось, я не буду багатослівною, а просто покажу вам клаптик тих вражень, які ми отримали від останньої поїздки до Греції. 
Афіни, район Варі - до речі, чистий, затишний райончик (враховуючи, що центр Афін не дуже охайний) з маленькими бухточками, затишними тавернами і місцевими кафе, пляжами. Мали в мріях попливти до найближчого острова, але потрапили в період неймовірної спеки (кінець червня), тому вирішили що не будемо мучити дитину і себе, а просто відпочинемо в своє задоволення, нагуляємось, виспимося, подихаємо тим грецьким морським повітрям і не будемо нікуди поспішати! 
Покажу вам трошки фото і невеличке відео :)



Крадькома зробила фото стареньких місцевих греків. Я не знаю як для кого, а для мене одне задоволення спостерігати за такою картиною; як вони дружньо сидять на лавках, щось собі емоційно обговорюють, про щось просто мовчать... ! :)
Це мама лягла трохи позагоряти, а дитя тут як тут :) 
Мої найдорожчі і сонячні зайчики :)
Отой пан дуже уважно щось читав і я, зізнаюсь, переживаю коли хочу зробити фото перехожих людей, бо не знаю як вони відреагують. Але він зовсім не помітив мене, то я скористалась 
моментом :)
Добре мати собі на старості невеличку яхту, де буде затишний куточок зі столиком і кріселками; щоб разом зі своїм найкращим і неповторним коханим чоловіком сидіти, багато розмовляти, насолоджувались, читали книги, споглядали людей "на тому березі"; щоб поряд грались онуки, щоб багато сміялись, щоб всі були здорові і щасливі! :)


 Недавно прочитала, що дослідження Корнельського університету довели - ми відчуваємо однаковий приплив щастя як при покупці чого-небудь бажаного, так і під час подорожей. І найголовніше, з часом рівень радості, пов'язаний з придбанням, падає, а враження від пригод продовжують постачати нас гормонами щастя ще дуже довго. Відвідування різних заходів, поїздки - це все ідеальний запас щастя для кожного з нас.





Ось така вийшла у нас поїздочка. Приїхали відпочивші, захоплені і щасливі :) Взагалі, Грецію рекомендуємо всім і кожному. Хоч вона переживає останні роки не найкращі часи, але країна прекрасна! 
Друзі, залишайте коментарі, хто куди з вас їздив, бував цього літа, або саме в Греції! Буду дуже вдячна відгукам і коментарям - ми досі досліджуємо куди ще б хотіли поїхати в цю країну :) 
Подорожуймо, бо ті спогади залишаться з нами на все життя! Гарних вражень від подорожей, друзі! 




Wednesday, July 13, 2016

Tante Sophie Cafe | French Old Provence Cafe in Lviv



Багато слів не буду писати, туди краще потрапити самому і насолоджуватись кожною деталлю! Це був той вечір, коли я взяла камеру в звичному вже режимі "а раптом знадобиться" :) Та атмосфера, люди, інтер'єр, музика - все це надихнуло на таке маленьке відео з французькими нотками. Enjoy! ♥
If you are in Lviv and want to feel atmosphere of French Old Provence you should definitely visit Tante Sophie Cafe!

Welcome!



Sunday, July 3, 2016

Коли як вітер вільна і мрійлива...




Коли як вітер вільна і мрійлива...
Бувають такі дні, коли зовсім легко, безтурботно, розкуто... Дозволяймо собі такі миті. Бо в них знаходимо натхнення, силу і терпіння йти далі. Нехай час не повертається... Але у нас є такі моменти, коли варто їх запам'ятати! <3