Tuesday, November 3, 2015

Pumpkin Apple Smoothie | Гарбузово-яблучне смузі




В основному, наша сім'я є прихильниками корисного харчування, і коли я прочитала про цей коктейль, одразу зрозуміла, що зроблю відео-рецепт і це може бути супер-осіннім сніданком, або просто перекусом. 
А якщо у вашому домі є дітки, то такий коктейльчик якраз є чудовим способом запастися на зиму вітамінами :)
Мелена гвоздичка і мускатний горіх - чудово поєднуються зі смаком яблук, але не переборщіть :) Щоб, буквально, був присмак легкого смаку.

1/4 чашки (25 г) плющеної вівсянки
120 г печеного гарбуза
1 середнє яблуко
1 банан, заморожений
1 столова ложка (20 г) меду
175 г йогурту (у мене органічний, без цукру)
120 г молока (Organic Milk)
1/2 ч.л меленої кориці
1/8 чайної ложки меленого мускатного горіха
щіпка меленої гвоздики
1 чайна ложка (5 г) ванільного екстракту
6 кубиків льоду

Висипаємо вівсянку в миску блендера і змішуємо протягом 30 секунд, поки не стане схожим на борошно.
Додаємо інші інгредієнти і змішуємо до отримання однорідної маси.
Наливаємо в стакани і посипаємо корицею :)

Спробуйте зробити таке смузі, для осінніх ранків - це те, що треба!

Підписуйтесь на мій youtube канал, ставте лайки, а я зі свого боку зрозумію, що вам хочеться ще бачити смаколики на моїй сторінці :) 
А ось і відео-рецептик з цим чудо-осіннім коктейлем:



Smoothie Recipe:

Makes about 2-3 servings
1/4 cup (25g) rolled oats
1/2 cup (120g) roasted pumpkin
1 medium apple
1 banana, cut into pieces and frozen
1 tbsp (20g) honey
3/4 cup (175g) yogurt
1/2 cup (120g) milk
1/2 tsp ground cinnamon
1/8 tsp ground nutmeg
Dash of ground cloves
1 tsp (5g) vanilla extract
6 ice cubes

Place oats in the bowl of the blender and blend for about 30 seconds until finely chopped.
Add the rest of the ingredients and blend until smooth.
Pour into individual glasses and sprinkle the tops with some cinnamon. Serve immediately.
It is delicious! :)

No comments:

Post a Comment