Friday, September 2, 2016

Weekend Playlist ♫ / Edita Pastushok



Щоб не було нудно завершувати робочий тиждень, просто слухаємо музику і допрацьовуємо свої хвости, які залишилися за тиждень. :)
А якщо це музика українського виробництва, то це ще більше тішить. І тішить, тому що якісна і просто крута! Радію, що українська музична індустрія набуває такого розвитку і масштабу! Тому беремо навушники, включаємо на повну і поїхали у вихіднііі! :) 

Нехай все вдається, друзі! 






Monday, August 29, 2016

Чорничний Лимонад | Blueberries Lemonade


Для чорничного напою нам потрібно:
  • Лимон - 1шт.
  • Лайм - 1шт.
  • Чорниця (лохина) - 100гр.
  • Мед - 2ч.л.
  • Свіжий розмарин або м'ята 
  • Вода - 1/2л.
  • Лід - 6-8 кубиків
Отже, беремо один лимон і один лайм, розрізаємо їх навпіл і вичавлюємо сік. У цитрусовий сік додаємо дві чайні ложки меду і ретельно розмішуємо. Жменьку чорниці нарізаємо навпіл. 
Беремо склянку або банку 500 мл. Туди кидаємо чорницю і додаємо кубики льоду. Заливаємо це лимонно-лаймовим соком :) а потім заливаємо водою.
Також, можете переглянути моє відео:

Залишайте коментарі, поширюйте рецептик та очікуйте ще декілька простих лимонадів. І щоб їх не пропустити, підписуйтесь на мій канал - Edita Pastushok Youtube Channel 
Будьте здорові! :)

Полуничний Лимонад | Strawberries Lemonade


Взагалі, такий лимонад можна робити і з малиною, і з будь-якими ягодами, суницями. 
Я випадково наткнулася на полуницю в супермаркеті і зрозуміла, чому б не показати лимонад, який частенько роблю для нашої сім'ї. 
А так як мій чоловік прихильник різних таких домашніх напоїв, то це не один лимонад який буде на моїй сторінці, тому очікуйте ще декілька. І щоб їх не пропустити, підписуйтесь на мій канал - YoutubeChannel | Edita Pastushok :) Буду рада кожному!  
Запрошую до перегляду відео простого, корисного і дуже смачного напою :)


Для полуничного напою нам потрібно:

  • Лимон - 1шт.
  • Лайм - 1шт.
  • Полуниця - 6-7шт.
  • Мед - 2ч.л.
  • М'ята 
  • Вода - 1/2л.
  • Лід - 6-8 кубиків
Отже, беремо один лимон, розрізаємо його навпіл і видавлюємо сік. Так само робимо і з лаймом. Я, зазвичай, роблю все вручну. У сік лимона і лайма додаємо дві чайні ложки меду і ретельно розмішуємо. Нарізаємо полуницю шматочками (вздовж). 
Беремо склянку або банку 500 мл. (як у мене). Туди кидаємо нашу полуницю, до неї додаємо декілька листочків м'яти. Заливаємо це лимонно-лаймовим соком :) і додаємо води. Відкладаємо в холодильник на 20хв. 
Поки наш напій настоюється, в іншу банку або глечик кидаємо кубики льоду. Заливаємо готовий напій до льоду. 
Вуаля! Смакуйте на здоров'я! :)

Friday, August 19, 2016

Weekend Music Playlist ♫♥ / Edita Pastushok


Той настрій, коли вже відчуваєш наближення осені, але серпень ще утримує теплу погоду. 

Нехай вихідні будуть чудовими!!!



Thursday, July 28, 2016

Greece, 2016




Ще у 2013 заіскрилася любов до цієї неповторної країни! Це була перша країна, в яку ми подорожували, розпочавши шлях щасливого подружжя; незабутні миті, прекрасний острів Санторіні, неймовірний захід сонця, щирі і такі прості люди, круті скелі, могутні хвилі, непоборний вітер, під який як в танці можете парити по узбережжю; червоний і чорний пляжі, які просто must see, чарівні будиночки з синіми куполами, прапори на кожному з них, смачнюча кухня, чистюсіньке море.... Все було ідеально і ніколи не забудеться!
І ми знову тут, втрьох, з синочком, з нашим Андрійком! І знову в захваті, і знову під впливом натхнення і з купою вражень! :) 

Мені як творчій емоційній особі дуже важливо змінювати обстановку, щоб надихатися і знаходити наснагу для творення, для розвитку і поривів.
І цього разу, сидячи вже в літаку до України, я мрію про наступну поїздку, в яку подамося з моїми хлопцями!
Подорожі відкривають очі, дають розуміння того, до чого ми можемо прагнути і цінувати те, що у нас вже є.  Так ось, я не буду багатослівною, а просто покажу вам клаптик тих вражень, які ми отримали від останньої поїздки до Греції. 
Афіни, район Варі - до речі, чистий, затишний райончик (враховуючи, що центр Афін не дуже охайний) з маленькими бухточками, затишними тавернами і місцевими кафе, пляжами. Мали в мріях попливти до найближчого острова, але потрапили в період неймовірної спеки (кінець червня), тому вирішили що не будемо мучити дитину і себе, а просто відпочинемо в своє задоволення, нагуляємось, виспимося, подихаємо тим грецьким морським повітрям і не будемо нікуди поспішати! 
Покажу вам трошки фото і невеличке відео :)



Крадькома зробила фото стареньких місцевих греків. Я не знаю як для кого, а для мене одне задоволення спостерігати за такою картиною; як вони дружньо сидять на лавках, щось собі емоційно обговорюють, про щось просто мовчать... ! :)
Це мама лягла трохи позагоряти, а дитя тут як тут :) 
Мої найдорожчі і сонячні зайчики :)
Отой пан дуже уважно щось читав і я, зізнаюсь, переживаю коли хочу зробити фото перехожих людей, бо не знаю як вони відреагують. Але він зовсім не помітив мене, то я скористалась 
моментом :)
Добре мати собі на старості невеличку яхту, де буде затишний куточок зі столиком і кріселками; щоб разом зі своїм найкращим і неповторним коханим чоловіком сидіти, багато розмовляти, насолоджувались, читали книги, споглядали людей "на тому березі"; щоб поряд грались онуки, щоб багато сміялись, щоб всі були здорові і щасливі! :)


 Недавно прочитала, що дослідження Корнельського університету довели - ми відчуваємо однаковий приплив щастя як при покупці чого-небудь бажаного, так і під час подорожей. І найголовніше, з часом рівень радості, пов'язаний з придбанням, падає, а враження від пригод продовжують постачати нас гормонами щастя ще дуже довго. Відвідування різних заходів, поїздки - це все ідеальний запас щастя для кожного з нас.





Ось така вийшла у нас поїздочка. Приїхали відпочивші, захоплені і щасливі :) Взагалі, Грецію рекомендуємо всім і кожному. Хоч вона переживає останні роки не найкращі часи, але країна прекрасна! 
Друзі, залишайте коментарі, хто куди з вас їздив, бував цього літа, або саме в Греції! Буду дуже вдячна відгукам і коментарям - ми досі досліджуємо куди ще б хотіли поїхати в цю країну :) 
Подорожуймо, бо ті спогади залишаться з нами на все життя! Гарних вражень від подорожей, друзі! 




Wednesday, July 13, 2016

Tante Sophie Cafe | French Old Provence Cafe in Lviv



Багато слів не буду писати, туди краще потрапити самому і насолоджуватись кожною деталлю! Це був той вечір, коли я взяла камеру в звичному вже режимі "а раптом знадобиться" :) Та атмосфера, люди, інтер'єр, музика - все це надихнуло на таке маленьке відео з французькими нотками. Enjoy! ♥
If you are in Lviv and want to feel atmosphere of French Old Provence you should definitely visit Tante Sophie Cafe!

Welcome!



Sunday, July 3, 2016

Коли як вітер вільна і мрійлива...




Коли як вітер вільна і мрійлива...
Бувають такі дні, коли зовсім легко, безтурботно, розкуто... Дозволяймо собі такі миті. Бо в них знаходимо натхнення, силу і терпіння йти далі. Нехай час не повертається... Але у нас є такі моменти, коли варто їх запам'ятати! <3


Thursday, June 16, 2016

Сирний Тарт з Полуницею (без випічки)

Я вже давно хотіла вам показати такий легкий у приготуванні "сирник", "сирний тарт" - можна будь-як назвати. І ось цей час настав! :)
Ви можете переглянути відео-рецепт на моєму каналі: 


Отже, для рецепту нам потрібно:
Рікотта - 250гр.
Домашній сир (творог) - 200гр.
Печиво (будь-яке, яке не є дуже солодке) - 200гр.
Полуниця - 150гр. (тут можна і полуницю, і будь-які інші ягоди)
Масло або оливкова олія - 100мл.
Ванільний екстракт по смаку
Цукор (кількість залежить від смаку), я додала 80гр.

Розтопити вершкове масло на водяній бані.

Подрібнити печиво в дрібну крихту до однорідного стану (за допомогою качалки або блендера) і перемішати з розтопленим маслом. Беремо форму (моя діаметром 22см) для торта і викладаємо на дно форми рівномірним шаром суміш з масла і печива, утрамбовуємо і ставимо остигати в холодильник на 20-25хв. (поки робимо сирну суміш).
Цукровий пісок, рікотту і сир (творог) добре збиваємо за допомогою міксера (можна творог перетерти через сито, щоб не було комочків).
Застиглий холодний корж заливаємо сирним кремом, прикрашаємо полуницею і після кладемо в холодильник до повного охолодження, приблизно від 40хв. до 2 годин.

Коли торт охолоне, можемо зняти бортик рознімної форми.

Залишилося прикрасити торт будь-чим по вашому смаку - горіхи, полити шоколадом, поливкою полуничною і т.д.

Дякую вам за перегляд. Обов'язково підписуйтесь на мій канал youtube - ставте лайки, залишайте коментарі і очікуйте ще цікаві відео! Мене це дуже мотивує і надає натхнення!
Смачного! :)


Wednesday, May 4, 2016

Follow the sun, follow the spring



Весна пробуджує найтаємніші нотки любові і щастя <3 

Ми просто насолоджуємось часом проведеним разом і один одним! Трошки нас смішнючих :)


Tuesday, February 23, 2016

Andrii Junior's Snowy Day | January, 2015

It was somewhere in January. That day there was a lot of snow and we seized the opportunity to catch nice moments on our camera :)

Це був гарний день у січні, коли випало багато снігу і ми з Андрійком не оминули нагоди зробити невеличке відео :)





Thursday, February 4, 2016

Oatmeal Cookies | Вівсяне печиво з журавлиною


Смачне і просте у приготуванні вівсяне печиво з журавлиною.

Складові:
300 гр. пшеничного борошна
2 ч.л. екстракту стевії
250 гр. вівсяних пластівців
150 мл. оливкової олії
2 яйця
2 ст.л. меду
1 ч.л. розпушувача
дрібка солі
100 гр. сухої журавлини (клюкви)



Приготування:

Оливкову олію збити з екстрактом стевії (чудовий замінник цукру для випічки!). Додати просіяне борошно, розпушувач, сіль, мед, яйця і вівсяні пластівці. Гарно перемішати.
Додати суху журавлину (клюкву), ще раз перемішати і покласти в холодильник на 20 хвилин.
Розігріти духовку до 190С*. Скропити водою деко і застелити його пергаментним папером. Зробивши з тіста кульки, викласти на деко, зверху злегка притиснувши. Випікати 10-12 хвилин. 
Знизу ви можете переглянути мій відео-рецепт, а також фото. Переходьте на мою youtube сторінку; якщо вам цікаво, підписуйтеся, щоб не прогавити майбутні відео :) Дякую за перегляд!

Delicious and easy to prepare oatmeal cookies with cranberries.

Ingredients:
1/3 cup of wheat flour
2 tsp stevia powder
1 cup of oatmeal
2/3 cup of olive oil
2 eggs
2 tbsp honey
1 tsp baking powder
pinch of salt
1 cup of dried cranberries
Preparation:

Olive oil mix with stevia extract powder (an excellent sugar substitute for baking!). Add sifted flour, baking powder, salt, honey, eggs and oatmeal. Mix it properly.
Add dry cranberries, stir again and put in the fridge for 20 minutes.
Preheat oven to (350F)190C*. Sprinkle water on baking pan and cover it with parchment paper. Roll dough into balls, press lightly and leave a small imprint. Bake for 10-12 minutes. 




Bon Appétit