Tuesday, April 14, 2015

Andrii Jr. In The Park



Найкращий відпочинок - це прогулянки всією сім'єю на свіжому повітрі, на природі :)
І у серці кожного є спогади з дитинства, які нагадують про природу, яка нас оточувала, вузькі стежки в лісі, наповненому співом пташок; тихий ставок, в якому відображається блакитне чисте небо. Всі ці спогади зігрівають серце в нашому дорослому суєтному житті. 

Спостерігати природну жагу дитини до пізнання навколишнього світу, і відчувати радість разом з нею - ось що робить батьків щасливими. І на мою думку, кожен батько повинен навчити своє чадо дивитися на світ добрими очима, любити Бога і життя. 

Часто згадую слова Василя Сухомлинського:
"Людина стала людиною тоді, коли вона вперше почула шелест листя, дзюркотіння веселого струмка, дзвінкий спів пташок, завивання хуртовини і урочисту тишу ночі - почула і завмерла, слухає сотні і тисячі років. Тож навчимо наших дітей любити, поважати і берегти найцінніше, що є, - природу."

Про цей дивовижний світ природи і хочеться розказати своїй дитині, в якому так багато світла і краси. 
На вихідних нам вдалось зробити відео з одного дня прогулянки :) І коли переглядаю ті моменти з нашим немовлям, то щиро тішусь з того, що можна буде переглядати ці ролики завжди, коли захочеться окунутись в спогади про щасливе дитинство своєї дитини, як це було :) Ну і подумати ще раз про те, що кожну гарну мить важливо зберігати в своєму серці і бути вдячними за близьких людей і ще один прожитий день з ними! 






No comments:

Post a Comment