Sunday, April 12, 2015

Сирно-маковий рулет



А цей рулет з сирною начинкою підійде на сніданок до чаю з бергамотом або до чашечки запашної кави :)

Готується дуже швидко і без замороки.

Отже, нам потрібно:

400гр. згущеного молока (не варене)
1 яйце
1 склянка борошна
0.5 ч.л. соди
20гр. маку
250гр. домашнього сиру

Збиваємо міксером яйце і поступово додаємо 300 грам згущеного молока (100гр залишаємо для сирного крему). Далі додаємо борошно і соду.
Готуємо деко, стелимо пергамент. Виливаємо тісто на пергамент і легенько розрівнюємо зверху дерев'яною лопаткою.
Випікаємо в духовці 5-8 хв. при температурі 180 градусів, до золотистого кольору.
Гарячий рулет закрутити в пергаменті і залишити до повного вистигання.

Крем-начинка:
Висипаємо домашній сир у посудину і вливаємо до нього 100 грам згущеного молока, яке у нас залишилось. Додаєм мак. Ретельно перемішуємо міксером.

Рулет розгорнути і змастити сирною начинкою. Акуратно закручуємо і посипаємо цукровою пудрою. Смачного!








No comments:

Post a Comment