Wednesday, June 3, 2015

Казка для дитини - Лімпопо


На днях нам випала нагода поїхати з Андрійком молодшим в Меденицький зоопарк "Лімпопо". Не скажу, що я велика прихильниця зоопарку. Я була в зоопарку всього двіччі в житті: в моєму дитинстві і в дитинстві нашої дитини :) 
Зоопарк - це море задоволення для діток і, справді, у них він викликає неабику цікавість. Прогулюючись по території можна брати з собою хліб, сушку і годувати тваринок. 
Бачачи, як наше чадо емоційно реагує на побачених тварин, як він пальчиком показує і щось лепече, розумію, що не дарма придумали зоопарки. Щоб дітки не тільки на картинках, в книжечках і по Discovery могли бачити диких тварин, а й в реальному житті. 
Чому я не прихильниця зоопарку - тому що тварини в неволі, у вольєрах. Це як знаєте, хтось десь писав, що люди, які приходять в зоопарк, мають знати, що вони у гостях :) Ви мабуть чули про чилійське місто Ранкагуа, де є зоопарк Safari Lion Zoo - це територія, на якій вільно гуляють дикі тварини і куди люди приїздять до них у клітках. Тобто, ми не їдемо, щоб на них (звірів) подивитися, а нас везуть, щоб вони подивилися на нас :) Ось! :)
У Лімпопо гарна невелика територія, прибрано, є майданчики для дітей, кафе, а опісля проводяться різні акції і заходи для діток. У вольєрах чисто, є їжа і вода  - що приємно вразило. 
Покажу трохи фоток і невеличке відео з того дня :)





















 

Щоб переглянути відео в гарній якості клікніть HD! :)


No comments:

Post a Comment