Tuesday, December 22, 2015

Almond Cookies | Мигдалево-імбирне печиво



Ну що ж! Нарешті новий рецепт, яким хочу з вами поділитися!
Основний інгредієнт цього печива - мигдаль. З впевненістю можу сказати, що це чудовий корисний снек, який швидко втамовує відчуття голоду, а завдяки мигдалю наповнює організм енергією та поживними вітамінами. І, звичайно, не забуваємо який корисний мигдаль для шкіри та волосся.

Для печива потрібно:
Білок 3 яєць
Цукрова пудра – 200 гр.

Мигдалеве борошно (молотий мигдаль) – 400 гр.
Кориця – 1 ч.л.

Мелений імбир - 1 ч.л.
Кокосова стружка - 70 гр.


Білки збиваємо до пишної стійкої піни. Поступово додаємо цукрову пудру і далі збиваємо міксером.
Коли білок збитий, потрібно відібрати 4 столові ложки, щоб можна було прикрашати печиво.
До білків, які залишились додаємо мигдалеве борошно змішане з корицею та меленим імбиром. Ретельно перемішуємо все ложкою або лопаткою. Також щоб тісто не було липким, домішуємо кокосовою стружкою або мигдалевим борошном (дивлячись що маєте під рукою). 

Притрушуємо поверхню коричневим цукром, або борошном і розкачуємо тісто невеликого діаметру з висотою 2 см. Вирізаємо з нього формочками різні фігури. Залишаємо на 30-45 хвилин на пергаменті, щоб тісто трохи підсохло. Після цього розмалювуємо за допомогою кондитерського шприца печиво (у мене немає сильних художніх навичок, але це було цікаво:)). Випікаємо 25 хвилин при температурі 160*.

Ще додам, що це печенько виходить твердуватим, але з чаєм чи кавою - просто супер! Якщо ви полюбляєте замочувати печенько в чай на декілька секунд - воно якраз для вас ;)
Гарної різдвяної випічки! ;)
Підписуйтесь на мій канал, щоб вчасно отримувати повідомлення про нові відео. Буду рада усім!

No comments:

Post a Comment