Thursday, December 31, 2015

Happy New 2016 Year!!!


Пролетів ще один рік і можу з впевненістю сказати, що він був гарним роком чудових змін саме для нашої сім'ї :) Тому що саме в цьому році ми відчули що таке бути батьками, бачити нове життя у нашій сім'ї, леліяти його і любити. Звичайно, прийшлося виховувати себе, шліфувати емоційне розуміння і бачення кожного буднього дня, виховувати більше терпіння в собі, щоб для нашої дитинки бути справжніми, люблячими, найближчими людьми в світі :)
Це була зовсім нова сторінка особисто для мене емоційно. Приємна емоційна хвиля, яка проноситься досі і вже ніколи не завершиться! :) Ціную кожен день прожитий з моїми улюбленими :)

Люблю Новий Рік, тому що це той час, коли затамувавши подих ти розумієш, що ще один рік прожитий недарма; в голові прокручуєш різні моменти, які траплялись в минулому році; навчався, йшов вперед в своїх цілях і мріях; кому допоміг, кого підтримав, а хтось підтримав тебе.
Хочу, щоб більше було добра і любові у цьому такому недосконалому світі. Щоб люди розуміли один одного і щоб не було війни! 

Нехай наступний рік буде для кожного сповненим миру і любові, Божими благословеннями! Нехай для кожного цей рік по-своєму буде найкращим роком в житті! І нехай в наступному 2016 році, у кожному дні будуть найчудовіші хвилини любові, проведені з рідними, люблячими людьми! Адже це безцінно, друзі :) 

Чудових вихідних усім і гарно провести цей Новий 2016 Рік! :) 

Спеціально для вас створила новорічний плейлист у себе на SoundCloud
А це невеличке відео нехай принесе вам більше святкового настрою :) 
Такою була наша різдвяна подорож до Нью Йорку 2013 року: всі фото - United States Vacation

 
Have a wonderful holiday season friends! ;)
May your life be filled with peace and love and may each new day in 2016 bring you moments to cherish. May your every day be filled with blessings in 2016 year.

No comments:

Post a Comment